FOO CONCEPTS

FOO CONCEPTS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 128 beoordelingen
30 apr 2021 om 21:43 Super lekker eten! Lief handgeschreven berichtje op de tas, zeker voor herhaling vatbaar!
31 mrt 2021 om 14:55 Lekkere poke bowl, maar er zaten helaas geen chopsticks bij de bestelling. Volgende keer even op letten ;-)
29 mrt 2021 om 21:09 Ik had de choco bubblewaffle. Echt verrukkelijk!!! Precies goede balans, heerlijk luchtig en niet te chocola achtig. Ik ben fan en ga snel de anderen proberen!
18 mrt 2021 om 8:38 Eten was heerlijk vers, goeie portie en genoeg ingrediënten gebruikt op de poke bowl. De bubble tea was heerlijk. Bezorging was heel snel en super vriendelijk. Zeker een aanrader!!
28 feb 2021 om 15:25 Goeie ontbijtje wel hoor!!
23 feb 2021 om 17:09 I love ordering from Foo. The food is delicious and fresh. The personal touch is my favourite part.
18 feb 2021 om 9:19 De poke bowl was erg lekker. Ik heb zelf de ingrediënten toegevoegd, zodat je eet wat je lekker vindt. Echt goed!
3 feb 2021 om 12:17 Hoewel de keuken goed meegedacht en belde dat we op de site meer hadden moeten aanklikken viel het eten ons tegen (gezien prijs en hoge rating). Het kwam ook vrij laat. Jammer, maar hier/dit bestellen we niet nog een keer.
4 dec 2020 om 19:37 prima geen problemen en leuk berichtje van personeel
18 nov 2020 om 4:57 Het eten was super lekker en zeker een aanrader. Alleen wel erg jammer dat het bezorgd werd zonder bestek. Beetje lastig eten als je op school zit.