FOO CONCEPTS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foo Concepts. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 17:18 Noodles waren erg plakkerig en de gefrituurde kip in de salade was ook niet lekker
30 nov 2022 om 23:28 Het eten was heerijk !
30 nov 2022 om 1:00 Het eten was heerlijk en werd goed op te hoogte gehouden dat de bezoeker onderweg was. Echt top!!
29 nov 2022 om 19:57 Lekkere bowls en goede snacks. Attent dat ze even belden toen bleek dat de bezorger wat later zou zijn.
29 nov 2022 om 9:31 Snel bezorgd, zelfs toen ik bijna richting sluitingstijd bestelde. En het was erg lekker. Eerste keer dat ik hier bestelde maar ga ik vaker doen
29 nov 2022 om 8:00 Bijna 2 uur gewacht op het eten.
28 nov 2022 om 18:50 Heerlijk gegeten, eten ruim van tevoren besteld en tijd doorgegeven. Was precies op aangegeven tijd bij ons. Gaan we vaker doen!
21 nov 2022 om 23:32 Het eten was heerlijk voor mij was het de eerste keer dat ik hier bestelde maar echt een aanrader
28 okt 2022 om 20:05 Erg lekker!!
30 jul 2022 om 17:44 De Poké bowls waren verrukkelijk. Echt super kwaliteit . Niet alleen lekker maar ook een feest voor het oog.
4 jul 2022 om 23:09 Was weer heerlijk! Bubblewafels, sushi sandwich, bubbletea, ijskoffie, kaasstengels popcornkip en loempias allemaal warm aanbevolen. (Ook lekker en leuk om je verjaardagstaart bij Foo concepts te bestellen, gewoon in het restaurant)
19 jun 2022 om 20:29 We hebben super lekker gegeten (pokebowl), aanrader! Stond een leuk berichtje bij de bestelling.