FOO CONCEPTS

FOO CONCEPTS lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 155 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Foo Concepts. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 17:44 De Poké bowls waren verrukkelijk. Echt super kwaliteit . Niet alleen lekker maar ook een feest voor het oog.
4 jul 2022 om 23:09 Was weer heerlijk! Bubblewafels, sushi sandwich, bubbletea, ijskoffie, kaasstengels popcornkip en loempias allemaal warm aanbevolen. (Ook lekker en leuk om je verjaardagstaart bij Foo concepts te bestellen, gewoon in het restaurant)
19 jun 2022 om 20:29 We hebben super lekker gegeten (pokebowl), aanrader! Stond een leuk berichtje bij de bestelling.
8 jun 2022 om 21:37 The best bubble tea!!! Delicious tapioca and they left a cute note in my bag, super lovely!
24 mei 2022 om 23:58 Een bentobox zoals ik deze uit Japan ken verwachtte ik niet direct, maar dit was een aanfluiting. Meer dan een halve bak rijst, mais en ijsbergsla met een paar lullige plakjes gerookte zalm. Plus 5 miniloempia's en dat voor 18 euro? Niet waard
6 mei 2022 om 17:28 Very delicious and they left a little note thanking me, very cute! Amazing tapioca balls
13 apr 2022 om 21:43 Food was tasty. However, for the paid price, the quantity was really disappointing. Everything was filled with lettuce while the real food was really scant. Kind of pissed off about it.
12 feb 2022 om 21:31 Kon niet meer kiezen dan 90 minuten, maar hebben 110 minuten op onze bestelling gewacht. Helaas poke salade bowls gekregen in plaats van pokebowls. Verder was het wel lekker.
6 feb 2022 om 22:50 Tuna poke bowls are made with canned tuna and smoked salmon slices…
31 jan 2022 om 23:36 I put a request in notes, and they really went all out! Very thankful I could rely on them, the food is always great. :)
16 jan 2022 om 19:56 We hadden milkshake 2 smaken was erg lekker
20 nov 2021 om 14:20 Heerlijk, vers eten. Alles was in orde. Goed verpakt en bezorgd!